Knitalong

Hei igjen. Sitter foran PCn og strikker på kureyonsjalet. Ble ferdig med sokkene av hjemmespunnet garn i går. Nå mangler det bare å feste tråder, så får de en tur i vaskemaskinen. Er det forresten noen som vet om noen knitalonger det fortsatt går an å melde seg på? Syns det høres artig ut, så alle tips mottas med takk. Dere kan gjerne sende en mail med opplysninger til meg:  janickelekang@hotmail.com Har eller funnet ut at garnet holder til et par fargesprakende pulsvanter også. Fortsatt god helg.

3 kommentarer

Saga

14.jan.2007 kl.17:24

Hei, vet ikke om du er medlem av hobbyboden? Hvis ikke, kan du sjekke der. Jeg har vært medlem der siden oktober og stortrives. Kjempekoselige mennesker der, og det startes stadig opp nye alonger så der skulle det være en sjanse. Uansett, hvis du ikke kommer med så kan du følge med og strikke på sidelinjen. :-)http://forum.hobbyboden.com/index.phpSaga.

Gimpelise

14.jan.2007 kl.21:06

Velkommen til Hobbyboden. Håper du og vil stortrivest der inne.Var veldig mykje kjekt å sjå på i bloggen din. Ha ein fin søndag.

Itzak/Sissel

14.jan.2007 kl.23:48

Hei og velkommen. Sabla koselig å høre om deg for jeg har 7 katter og 3 hunder + en liten hønseflokk jeg også:0)En VM along er visst på trappene på forumet og så har de en åpen ett år i farger along hvor du kan være med, tror de andre er stengt for påmelding,men er ikke helt sikker, kan være noen av de andre som er åpne enda.Håper du vil like deg kjempe godt.

Skriv en ny kommentar

hits