Tagging...

Hei alle. Som en del andre, har heller ikke æ vært borti tagging før, annet enn på vegg... Vel vel. Har blitt tagget av lillemy30, og  må vel hoppe i det og ta utfordringa på strak arm. Sia æ e ganske fersk i dette med blogging, velg æ å ikke send utfordringa videre. Ser også at mange har fått den allerede, så mi utfordring til dokker som les den, e rett og slett å ta i mot utfordringa. Svar på spørsmål og send videre hvis dokker vil. Ellers har æ vært på handletur i Bodø, og ute og gått tur i snøværet men eine hunden. Greit nok. Godt å kom inn, men det snedde såpass kraftig at det va vanskelig å se veien...

Her e mine utfordringa og mine svar:


* Nevn 6 rare ting om deg selv
* Tagg 6 personer, og legg igjen en hilsen i bloggen, og be de lese din
* Disse reglene skal gjengies av den som er tagget.....


6 rare ting om meg:


1. Er livredd for å prøve slalomski... men syns langrenn i stor fart og bakke er helt greit.

2. Har en smule fobi for alle offentlige kontor: banka, lege, tannlege, rådhus... masse skumle folk der... Trur æ i alle fall, sjøl om æ egentlig veit det motsatte.

3. E ubeskrivelig nyssgjerrig på nye håndarbeidsteknikka og nye musikkinstrumenta - e berre nødt å prøv. Nokka som resulter i at huset e fullt av instrumentkofferta av forskjellige størrelsa, piano, gitar, fløyta, trompeta, klarinett... og en heil bråte med uferdige håndarbeidsprosjekt. Det e vesst nokka med å vær utålmodig...

4. Elske garn-nøsta... Ser æ nån i butikken ligg de å rope og ber om å få vær med hjem, og æ e så blauthjerta at æ ikke kan la de ligg der i butikken å rop om hjelp.

5. Syns det e heilt fantastisk å vær på telt-tur, men e livredd for alt med meir enn fire bein.

6. E vokst opp i Saltstraumen, like å fesk og å spis fesk, men har ingen anelse ka æ ska gjør når den kommer opp av vannet... " Hjelp! Æ har fesk på, kom å ta den!!!"

n kommentar

lillemy30

14.jan.2007 kl.22:32

hei! takk for koselig hilsen! og jeg beklager at navnet p linken var feil...... skal f retta det opp!!! ha en fortsatt fin helg!!

Skriv en ny kommentar

hits